Sådan spotter du en god sammenklappelig trækvogn

 Trækvognen har altid været populær blandt børnefamilier. Fordelen ved en trækvogn er, at den kan bruges til rigtig mange forskellige ting. Trækvognen kan både bruges til at transportere ting og sager, men børnene kan også få sig et hvil, hvis de bliver trætte.

De seneste år er det blevet populært at have en sammenklappelig trækvogn. Forskellen på de to forskellige typer er selvfølgelig, at den almindelige trækvogn ikke kan sammenklappes. Det kan den foldbare trækvogn til gengæld.

Ligesom så meget andet er udvalget enormt. Den almindelige forbruger kan have svært ved at skelne mellem de forskellige produkter og kan af den grund heller ikke skelne imellem kvaliteten. Af den grund vil jeg hjælpe dig godt på vej. I denne artikel vil jeg vise dig markedets bedste sammenklappelige trækvogn. Derefter vil jeg give dig nogle fifs og tricks, som du kan gøre brug af. Til sidst men ikke mindst vil jeg fortælle dig, hvorfor du bør købe din trækvogn på nettet, og jeg vil henvise til den bedste forhandler.

Hvis du ikke har tid til at læse hele artiklen, kan du allerede nu se den sammenklappelige trækvogn, jeg anbefaler:

se mere og køb trækvognen her

Markedets bedste sammenklappelige trækvogn

Jeg har gennemsøgt markedet for foldbare trækvogne og har fundet frem til markedets bedste. Jeg synes, at denne trækvogn har det hele i sig. Det er ikke bare en trækvogn, jeg har fundet på nettet. I min gennnemsøgning har jeg besøgt en masse forskellige forhandlere, og jeg har testet samtlige sammenklappelige trækvogne, jeg har set.

Med andre ord lukker jeg ikke fup og fidus ud af munden her på siden. Jeg har selv undersøgt markedet og har selv gjort mig erfaringer med produkterne.

Legler sammenklappelig trækvogn

 Mit bud på markedets bedste trækvogn har vi lige her. Hvis du er på udkig efter en god foldbar trækvogn, så har du her et produkt, der kan det hele. Først og fremmest er vognen fremstillet i nogle gode og solide materialer.

Dernæst fylder den utrolig lidt i sammenklappet tilstand. Trækvognen måler kun 54 x 20 x 75, når den er sammenklappet. Dette er meget mindre end andre lignende produkter. Når vognen er sammenfoldet, kan man gå med den på samme måde, som man går med en indkøbspose. Der er nemlig et fint lille håndtag, du kan tage fat i, når vognen skal transporteres i sammenklappet tilstand.

legler 3Vognens metalramme er meget solid, og andre dele er fremstillet i nylon. Derudover har den forhjul, som kan drejes 360 grader. Vognens håndtag er faktisk også justerbart.

Noget andet praktisk ved produktet er de to netposer, som er placeret på den forreste del. Netposerne er beregnet til opbevaring af mindre ting og sager. For eksempel drikkedunke som man typisk gerne vil have adskilt fra objekter, der ikke må blive våde.

Den sammenklappelige trækvogn skiller sig dog særligt ud ved at kunne opbevare helt op til 90 kg! Jeg testede selv om maskimalvægten passede, og det gør den altså. Du finder ikke andre sammenklappelige trækvogne med en maksimalvøgt i nærheden af denne.

Udfoldet størrelse: 93 x 51 x 57

Sammenklappet størrelse: 54 x 20 x 75

Materialer: metal, nylon og gummimateriale

Farver: rød

Det bedste af det hele er, at trækvognen sælges til en rigtig god pris. I skrivende stund fås den helt ned til 1200 kroner.

Køb den sammenklappelige trækvogn her

Gode råd til køb af en sammenklappelig trækvogn

Nu hvor du har fået mig bud på markedets bedste sammenklappelig trækvogn, vil jeg give dig nogle fif og gode råd. Leglers sammenklappelige trævogn, som du lige har læst om har ALT og kan bare det hele. Men hvis du vil finde en anden trækvogn, vil jeg gerne hjælpe dig på vej.

Brug: jeg anbefaler, at man bruger en sammenklappelig trækvogn på korte ture. For eksempel hvis man skal i skoven, i zoologisk have eller på ferie. Den er praktisk at have med på farten og kan sagtens have fast base i bilens bagagerum.

Vægt: det er vigtigt, at din sammenklappelige trækvogn ikke er for tung at gå rundt med. Jeg anbefaler, at du finder en foldbar trækvogn i nogle lette materialer, men som stadig er holdbare og solide. Trækvognen jeg viste før er for eksempel fremstillet i nogle lette men stærke materialer. Metal, aluminium og nylon er anbefalelsesværdige materialer. Vægten er nemlig minimal, og holdbarheden er i top.

Volumen: det er selvfølgelig vigtigt, at du kan have din vogn liggende i bilens bagagerum. Sørg for at finde en sammenklappelig trækvogn der ikke fylder for meget. Jo mindre den er i sammenklappet tilstand, des bedre er det. Hvis du er i tvivl, om dit bagagerum kan rumme trækvognen, så kan du tage mål af bagagerummet og sammenligne dem med trækvognens mål. Langt de fleste sammenklappelige trækvogne kan uden problemer være i bagagerummet. Det handler mere om at vælge et produkt, der har en minimal størrelse. På den måde kan du også have plads til andet i bagagerummet.

Drejelige forhjul: jeg synes, at det er meget vigtigt med drejelige forhjul. Det giver en fantastisk bevægelsesfrihed, og du kan let komme rundt omkring. Endnu bedre er det, hvis trækvognens forhjul kan låses. På ujævne underlag er det nemlig en fordel, at hjulene ikke drejer fra side til side. For eksempel er det en fordel at låse hjulene, hvis man går tur i skoven.

Hjul: der er forskel på, om din sammenklappelige trækvogn har lufthjul eller solide hjul. Førhen foretrak man lufthjul, fordi det gav en mere behagelig og blød kørsel. Idag er de solide hjul de mest populære. Først og fremmest fordi de ikke punkterer, men også fordi de fremstilles i materialer, der giver den samme behagelige og bløde kørsel, som vi kender fra lufthjul.

Styr/håndtag: hvis folk i alle aldre skal kunne bruge trækvognen, så er det nødvendigt med et justerbart styr. Med et justerbart styr er det muligt at indstille styrets højde.

Ekstra udstyr: insektnet, regnslag, lommer, holdere, poser og lignende betegnes som ekstra udstyr. Det er meget forskelligt, om der følger ekstra udstyr med til vognen. Nogle vogne sælges med det hele, mens andre er “udhulet” for indhold. Som meget andet skal du stilling til, om udstyret er nødvendigt. Jo mere udstyr, des dyrere og større bliver vognen også. Leglers trækvogn er en god blanding. Der følger 2 netposer med, som må anses for at være ekstra udstyr. Selvom Legler trækvognen har ekstra udstyr, går det ikke ud over volumen.

Køb din sammenklappelige trækvogn hos SundLeg

Det er meget lettere at handle på nettet. Først og fremmest kan du sidde derhjemme og gennemsøge markedet.

Men vigtigst af alt er det billigere at handle på nettet. Specielt trækvogne (og sammenklappelige trækvogne) er langt billigere, hvis du køber dem på nettet. Du sparer mindst 20% i forhold til at købe dem i fysiske butikker.

Jeg lovede at finde danmarks laveste priser på foldbare trækvogne. Det har jeg gjort, og jeg kan fortælle dig, at Sundleg.dk har de laveste priser. Klik herunder for at besøge deres webshop.

klik her for at se den sammenklappelige trækvogn hos sundleg

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.