De 10 bedste gaver til den moderne mand

Skal du og finde en gave til en moderne mand (eller dreng), men ikke helt ved hvad du skal give til ham? Så bare rolig. For vi har nemlig her samlet de 10 bedste gaver, som du kan give til den moderne mand.

Ønsker du yderligere inspiration til gaven, så se denne liste over gaveideer til mænd.

Inex herreur

inex-herreur

Søger du et flot herreur, som ikke skal koste en halv bondegård, så er dette herreur fra Inex lige det du søger. Urets sorte farve, og lænken som er lavet af stålmesh giver et simpelt, men stadig utrolig elegant design.

Pris: 549 kr. – Kan fås hos uretilalt.dk

Efter-/forårs jakke

zara-bomberjakke

Efteråret er kommet og det betyder, at det er blevet tid til at tage de lettere jakker på. Så hvorfor ikke give ham er lækker efter-/forårs jakke – en såkaldt bomberjakke. Jakken er lavet i nylon og kan fås i 3 forskellige farver.

Pris: 299 kr. – Kan fås hos Zara.com

Denimskjorte

denimskjorte

Er der en ting man som mand aldrig kan få nok af, så er det skjorter. Så hvad med at give ham en lækker blå denimskjorte, som han både kan bruges til hverdag, men også de lidt finere anledninger. 

Pris: 199 kr. – Kan fås hos hm.com

WOOFit Bluetooth høretelefoner

sack-it-hoeretelefoner

De fleste kender Sack it for deres sækkestole, men de er faktisk også rigtig gode til det med lyd. Disse høretelefoner er trådløse (forbindes via bluetooth), og så har de endda en stødreducerende funktion, så alt støj udefra minimeres.

Pris: 999 kr. – Kan fås hos Sackit.dk

Nike WMNS ROSHE sko

nike-wmns-roshe

Disse Nike sneakers er komfort og stilfuldt design samlet i par sko. De er ultra lette og lavet i meget åndbart materiale. Derudover er de ekstra bløde på indersiden, så de faktisk kan bruges uden strømper.

Pris: 599,95 kr. – Kan fås hos Stylepit.dk

Biotherm ansigtsvask

biotherm-ansigtsvask

Den stilfulde mand går op i sit udseende. Giv ham derfor en Biotherm ansigtsvask som fjerner urenheder og renser huden, og efterlader huden frisk og mat. Biotherm ansigtsvask har vundet adskillige test som den bedste ansigtsvask til mænd.

Pris: 199 kr. – Kan fås hos Made4men.dk

Power stone bank

power-stone-bank

De fleste powerbanks som findes derude, ser man ofte ikke særlig smart ud med. Men der findes heldigvis et par, hvor det ikke er tilfældet. Nemlig Power stone bank. Denne kraftige powerbank er nemlig lavet i et simpelt og elegant design.

Pris: 159 kr. – Kan fås hos Coolstuff.dk

MOVEit Wi-Fi & Bluetooth højtaler

sack-it-hoejtaler

Udover høretelefoner (og sækkestole), så laver Sack it også nogle virkelig fede højtalere. Højtalerne er i et lækkert skandinavisk design, og så kan de styres trådløst enten via hjemmets Wi-Fi forbindelse eller bluetooth.

Pris: 1.898 kr. – Kan fås hos Sackit.dk

Jean Paul parfume

jean-paul-parfume

Den moderne mand dufter altid godt. Og du kan hjælpe ham godt på vej med denne parfume fra Jean Paul, som er en af de mest velkendte parfumer på markedet. En frisk og mild, men samtidig stærk og sensuel duft. Det er bare en vaskeægte klassiker.

Pris: 379 kr. for 75 ml – Kan fås hos Billigparfume.dk

Elegant bælte

zara-baelte

Et bælte er en ting man som mand ikke kan undvære. Så hvad med at give ham dette elegante bælte fra Zara, hvis design både egner sig til dagligdags brug, men også sagtens kan bruges til de finere anledninger.

Pris: 199 kr. – Kan fås hos Zara.dk

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.