Skydestok

Kunne du have brug for at forbedre dit sigte? Så er det bare om at købe dig en skydestok. Skydestokken hjælper dig med at give dig et roligt og perfekt sigte. Skydestokken bruges også til at lette presset fra skulderen. På den måde undgår du smerter og skader.

skydestokHvad er en skydestok?

En skydestok er et jagt tilbehør, som du placerer dit våben på. Herefter vil stokken give dig et præcist sigte. Du vil samtidig fjerne presset fra din skulder.

Skydestokken fås både med 4, 3, 2 og 1 ben. Jo flere ben stokken har, des mere præcist og roligt bliver dit sigte. Men des mere ufleksibel bliver stokken også. Du kan se et billede af en skydestok til højre for teksten.

Du vil altså med en skydestok få en mere succesfuld jagt og bruge langt færre skud pr. dræbt dyr.

Skydestokken kan tilpasses efter din højde, men nogle er mere justerbare end andre. Derfor anbefaler jeg, at du vælger nogle af de stokke som jeg længere nede på siden anbefaler. Disse stokke vil du nemlig have nemt ved at justere i højden, så de passer til dit sigte.

Det er på ingen måde pinligt at bruge sådan en stok. Selv erfarne jægere bruger stokke og de anbefaler dem også – specielt til nyjægere.

Valg af skydestok

Der er en række faktorer, som du bør tage stilling til, når du skal ud og købe en skydestok. Først og fremmest skal du finde ud af hvor mange ben stokken skal have. Antallet af ben afhænger af hvilken jagtform du benytter. Hvis du har brug for at kunne bevæge dig meget, så skal du have fat i en stok med 1-2 ben. På den måde kan du hurtigt pakke den sammen og komme videre.

Men hvis du ikke har brug for at bevæge dig ret meget, kan du også tillade en stok med 3-4 ben.

Jeg anbefaler disse skydestokke

Vanguard Pro T68

Denne skydestok har 3 ben og er let at justere i højden. Den er helt vildt stabil og giver et perfekt sigte. Der er ikke så meget andet at sige, end at jeg klart kan anbefale den.

Decoy Lux

Denne skydestok har også 3 ben og er altså en af markedets absolut bedste stokke. Stokken kan dreje 360 grader rundt om sig selv, og så har den både gummispidster og spidse spidser. Så du kan altså arbejde i alle slags terræn med denne.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.