Hvad er de 3 største fordele ved en tyverialarm?

Med en moderne tyverialarm er der i dag flere fordele, men hvilke fordele er det? Mange tænker både en tyverialarm kan være nyttig, mens andre tænker den ingen forskel gør. Derfor har jeg lavet denne guide om, hvilke fordele det giver med en privatalarm i dit hjem.

1. Du nedsætter risikoen for indbrud med 70 % med en privatalarm. Mange sikringsselskaber reklamere med, at chancen for indbrud nedsættes med helt op til 70 %, men der er ingen garanti for, at det ikke sker. Alle undersøgelser viser, at det er rigtigt og mange har rigtig gode erfaringer med, at investere i deres egen tyverialarm. Ikke bare med, at den sænker risikoen, så giver det også en større tryghed til dem som har den. Mange mennesker vælger en privatalarm for, at føle den tryghed og så de kan føle sig sikre, når de kommer hjem om aften.

2. Giver besked ved brand. Alle moderne tyverialarmer der findes, kombineres altid i dag med en brandalarm. Hvis du køber enten en Falck alarm eller en G4S alarm, så er din privatalarm koblet op på en døgnbemandet vagtcentral. Så hvis din alarm skulle opfange røg i dit hjem, vil den give besked til vagtcentralen og de vil med det samme sende en vagt ud og kontakte dig, om hvad der sker. Sådan en ordning er især god til ældre der har bevægelseshandicap. De kan ofte ikke bevæge sig rundt ret godt og derfor kan de føle sig mere sikre, for hvis de ikke selv kan ringe efter hjælp, så sender vagtcentralen den nærmeste vagt ud for, at få kontrol over situationen.

3. Du får besked hvis din kælder bliver oversvømmet. Her er nemlig den kæmpe fordel for dig der har en kælder. Din privatalarm giver besked, så snart den kan mærke, at der er vand i kælderen. Mange ved hvor ubehageligt det er, at komme hjem fra ferie og deres kælder er fyldt med vand. Det er noget der er virkelig en træls oplevelse, men har du kombineret din tyverialarm med en vandalarm, så får du besked, så snart der er problemer og dermed, kan man begynde, at få det pumpet ud, inden det er for sent og skaden er allerede sket.

Dermed er der flere fordele når du ejer en moderne privatalarm. I dag holder den ikke kun tyve ud, men meget mere end det. Den holder øje med hele huset og ikke kun, om der kommer tyve ind. Så det, at overveje en god tyverialarm kan være en god ide, da den kan så meget mere, end hvad en typisk privatalarm kunne før i tiden. Læs mere på www.tyverialarm-guide.dk