Markedets bedste BRAUN skægtrimmer

Hvorfor vælge BRAUN?

BRAUN er et verdenskendt tysk mærke, som har domineret branchen de sidste mange år. Mærket er specielt kendt for god kvalitet, fantastisk holdbarhed og nytænkende teknologi. Mærkets skægtrimmere er ingen undtagelse. Kvaliteten er også her i top, samtidig med at prisen er lav – taget i betragtning af hvad man får for pengene. Jeg vil nu tage fat i markedets bedste BRAUN skægtrimmer.

braun-cruzer6-skaegtrimmerAnmeldelse af BRAUN cruZer6 3-i-1 Skægtrimmer

Jeg vil idag tage fat i et meget omtalt produkt, nemlig BRAUN cruZer6 skægtrimmeren. BRAUN har udover denne skægtrimmer også lavet et produkt, der er en kombination af en skæg- og hårtrimmer. Det er dog ikke den, jeg tager fat i. Jeg vil tage fat i den “rene” skægtrimmer.

Trimmeren er designet og udviklet til at klippe og trimme skæg. Du vil altså få den ultimative oplevelse ved brug af sådan et produkt. Ikke nok med det. Skægtrimmeren arbejde med alle former for skæg.

Trimning

Du har rigtig mange muligheder for at vælge den længde, der passer bedst til dit skæg. Trimmeren kan justere en længde fra 1,2 – 6 millimeter. Det gør det både muligt at trimme kort og langt skæg. Der medfølger hele 3 forskellige skærehoveder. Derudover er det selvfølgelig også muligt at bruge trimmerens almindelige skærehoved, hvis man vil have den mest tætte og effektive barbering.

Præcision og teknologi

braun-cruzer6-skaegtrimmer-1Trimmeren er utrolig præcis, og BRAUN har tilføjet ny teknologi, som betyder, at dit skæg ikke kommer til at sidde fast under trimningen. Derudover er Braun skægtrimmeren også udstyret med en touch sensitiv adapter, der giver igen for det pres, du selv lægger mod ansigtet. Du vil straks kunne mærke denne teknologi, i og med at den gør trimningen 100% irritationsfri.

Det er også værd at nævne, at denne BRAUN skægtrimmer indeholder en ny præcisionsteknologi, der sikrer det helt rigtige finish.

Pris

Prisen for skægtrimmeren er i skrivende stund 999 kroner. Det er, hvad man kan betegne som en middel pris i forhold til andre lignende produkter. Dernæst må jeg bare erkende, at kvaliteten er utrolig, og af den grund skal du helt op og betale flere tusinde kroner, hvis du vil finde en trimmer, der er bedre end denne.

Specifikationer

 • Skægtrimmeren oplades via ledning
 • 1 times opladning svarer til 1 times brug
 • Indikator fortæller opladningsniveau
 • Wet&Dry teknologi gør det muligt at trimme i badet

Køb skægtrimmeren hos made4men

Køb skægtrimmeren hos Wupti

BRAUN cruZer6 3-i-1 Skægtrimmer
 • 10/10
  Kvalitet - 10/10
 • 9/10
  Fleksibilitet - 9/10
 • 10/10
  Pris - 10/10
 • 10/10
  Trimning - 10/10
9.8/10

Resumé

En fantastisk komplet skægtrimmer som er drømmen for enhver mand. Denne BRAUN skægtrimmer er af god kvalitet, af de nyeste teknologier og sælges til en formidabel pris.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.