Gillette Fusion barberblade

Jeg vil her på siden fortælle dig om de 3 forskellige fusion serier. Gillette udvikler konstant deres produkter, og der findes som nævnt 3 forskellige Gillette Fusion barberblade. Serierne adskiller sig fra hinanden, og jeg vil derfor gerne forklare, hvordan og hvorledes de enkelte blade skiller sig ud.

Fælles for alle serierne er dog, at Gillette har lagt stor vægt på at give en irritationsfri barbering. Derudover kan alle bladene anvendes af alle barbermaskinerne i fusion serien (Gillette Fusion, Fusion Power, Fusion ProGlide, Fusion ProGlide Power, Fusion ProGlide Styler).

Hvis du er interesseret i at se Gillettes bedste barberblade (heriblandt også Gillette Fusion barberblade), så har vi også skrevet en test om deres 5 bedste barberblade.

De forskellige serier

Gillette FusionGillette fusion barberblad

Gillette Fusion serien var Gillettes første skud på stammen. Da bladet blev introduceret, var det et revolutionerende og unikt produkt. Gillette Fusion barberladet har et 5-skærssystem, som giver en meget tæt og komplet barbering. Derudover har bladet et omvendt skær, som du kan bruge til at rette bakkenbarterne til. Bladet har også en farvestribe, der fortæller, hvornår bladet skal udskiftes. Når farvestriben har mistet farven, skal bladet skiftes.

Selvom at der er kommet andre blade til i fusion serien, så er denne serie stadig Gillettes bedst sælgende produkt. Jeg kan til enhver tid anbefale Gillette fusion bladet, hvis man ønsker en tæt og komplet barbering.

Se mere om barberbladet

fusion_power_4Gillette Fusion Power

Fusion Power serien er et blad, som giver dig en tættere og mere “hård” barbering, end for eksempel det almindelige Gillette Fusion blad giver. Det almindelige Fusion blad er ikke så hård ved din hud i forhold til dette blad. Gillette Fusion Power har ligesom Gillette Fusion et 5-skærssystem og ligeledes også et omvendt skær, som kan bruges til bakkenbarter og lignende.

Den store forskel er simpelthen skærenes styrke og designet. Med Fusion Power vil du uden tvivl opnå en tættere barbering, men samtidig kan det også være hårdt for din hud. Huden vænner sig selvfølgelig til bladet, men hvis du generelt har ujævn hud, så anbefaler jeg det almindelige Gillette Fusion blad.

Se mere om barberbladet

gillette-fusion-proglide-barberblade-4-pakGillette Fusion ProGlide

Det sidste barberblad vi skal omkring, er også Gillettes nyeste. Overordnet set kan man sige, at dette blad indeholder alt det, som Fusion og Fusion Power også indeholder – og mere til. Gillette har tilføjet ny teknologi hvilket blandt andet består af den såkaldte Blaze Stabalizer og Micro Comb. Blaze Stabalizeren sikrer, at skærene holder den samme afstand til huden under barberingen. Micro Comb sørger for at holde skægstubbene klar, inden de barberes af.

Oven i den nye teknologi er bladene også blevet optimeret. Bladene er nu blevet endnu tyndere, finere og stærkere, end de hidtil har været. Der er stadig tale om et 5-skærssystem og alt det andet, som vi kender fra de andre serier.

Gillette Fusion ProGlide er til dig som ønsker en suveræn barbering og er villig til at give lidt ekstra for det. Prisen er en smule højere i forhold til de tidligere serier, men det er absolut alle pengene værd.

Se mere om barberbladet

Hvor kan jeg købe mine barberblade?

Vi bliver tit spurgt, hvor man bør købe sine produkter til personlig pleje. Vi vil til enhver tid anbefale made4men.dk. made4men er en online webshop, som tilbyder alt inden for personlig pleje til mænd. Udvalget er kæmpe stort samtidig med, at priserne er i bund. De sælger selvfølgelig også Gillette Fusion barberblade.

Vi har desuden linket til de Gillette Fusion barberblade, der er blevet omtalt her på siden. Så du bliver automatisk henvist til made4men.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.