De bedste Gillette barberblade

Hvorfor Gillette?

Gillette er verdenskendte for deres fantastiske barberblade og skrabere. I over 100 år har de været førende inden for branchen, og det ser ikke ud til, at de stopper inden for den nærmeste fremtid. Her på siden vil vi give dig et overblik over de 5 bedste barberblade fra Gillette. Vi synes nemlig, at du fortjener at få det gjort let at vælge dine næste barberblade.

Inden vi går til testen, har vi et par grunde til, hvorfor vi holder så meget af Gillettes barberblade:

  • Avanceret teknologi
  • Lang levetid
  • Tæt og behagelig barbering
  • Super pris

Top 5 Gillette barberblade

Vi har i denne test fundet frem til de 5 bedste barberblade fra Gillette. Barberbladene har allesammen det til fælles, at kvaliteten er i top.

Gillette fusion barberbladGillette Fusion barberblade

Til dig der ønsker en tæt barbering, vil Fusion barberbladet være et godt valg. Barberbladet har et 5-skærsystem hvilket sikrer den tætte barbering. På bagsiden af barberbladet finder du også et skær, som kan bruges til bakkenbarter og lignende. Gillette fusion har den grønne farvestribe (kan ses på billedet), som automatisk skifter farve. På den måde ved du altid, hvornår dit blad trænger til at blive skiftet.

Kan anvendes med: Gillette Fusion, Fusion Power, Fusion ProGlide, Fusion ProGlide Power, Fusion ProGlide Styler

Se mere om barberbladet

gillette-fusion-proglide-barberblade-4-pakGillette Fusion ProGlide barberblade

Til dig der ønsker den ultimative barbering, vil Fusion ProGlide barberbladet være et godt valg. Dette barberblad er en opgradering af Fusion barberbladet, som vi havde fat i ovenover. Dette blad er blevet optimeret. Bladet har stadig et 5-skærsystem, men skærene er nu blevet endnu tyndere for at give en bedre oplevelse. Med andre ord er dette barberblad en opgradering af det førnævnte fusion blad. Der er blot blevet tilføjet ny teknologi.

Kan anvendes med: Gillette Fusion, Fusion Power, Fusion ProGlide, Fusion ProGlide Power, Fusion ProGlide Styler

Se mere om barberbladet

mach3_8_packGillette Mach3 barberblade

Til dig der ønsker en klassisk og tæt barbering, vil det gamle Mach3 barberblad være et godt valg. Det 15-år gamle blad er udstyret med 3 skær, der giver en god og tæt barbering. Hudirritation er ikke til stede, og der er igen en farvestribe på bladet, som sikrer, at du får det udskiftet i rette tid. Selvom at bladet for første gang blev lanceret i 1998, bliver Gillette ved med at videreudvikle på bladet. Mange mener, at dette blad stadig er verdens bedste.

Kan andvendes med: Gillette Mach3, Mach3 Turbo, Mach3 Power

Se mere om barberbladet

gillette-mach3-turboGillette Mach3 Turbo barberblade

Hvis du ønsker en klassisk og tæt barbering, vil Mach3 Turbo barberbladet være et godt valg. Dette barberblad er en opgradering af Mach3 barberbladet. Mach3 Turbo barberbladet har en nyere teknologi, som for eksempel består af “anti-friction” skær, der er ekstra påpasselige med din hud. Hudirritationen vil slet ikke være til stede, og samtidig med det kan du fjerne mere hår. Dette barberblad har stadig 3 skær men er udstyret med en nyere teknologi.

Kan andvendes med: Gillette Mach3, Mach3 Turbo, Mach3 Power

Se mere om barberbladet

sensor_excel_10_big_2Gillette Sensor Excel barberblade

Til dig der gerne vil have en enkel og klassisk barbering, vil Sensor Excel barberbladet være et ideelt valg til dig. Bladet har 2 skær, som giver en rigtig god barbering. Du vil både opleve en tæt, sikker og smertefri barbering med dette blad. Selvom bladet har været på gaden i mange år, så er det af virkelig god kvalitet og værd at lægge mærke til. Bladet bliver den dag i dag stadig brugt af rigtig mange danskere.

Kan anvendes med: Gillette Sensor Excel

Se mere om barberbladet