Nordal Vitrineskab i tidløst design

Nordal introDet både ærgrer og overrasker mig, at Nordal er så ukendt i Danmark. Jeg var godt klar over, at Nordal var mest kendt i udlandet, men når jeg snakker med folk, så er det overraskende få, der faktisk kender til Nordal. – Og ja, det er et fantastisk brand! Specielt deres vitrineskabe har jeg et særligt forhold til. Mit første vitrineskab var et Nordal vitrineskab, og det har fulgt mig lige siden.

Af den grund vil jeg også meget gerne fortælle dig om Nordal vitrineskabe. Jeg vil sørge for, at der er flere danskere, der kommer til at stifte bekendskab med det danske mærke. Først og fremmest vil jeg gerne give mine bud på, hvorfor man bør købe et Nordal vitrineskab. Derefter vil jeg tage fat i samtlige vitrineskabe fra Nordal. Jeg vil beskrive hvert vitrineskab, og derudover vil jeg henvise til den forhandler, der sælger skabet billigst på nettet. Jeg vil også fortælle om alle de fordele, der er ved at købe vitrineskabe over nettet. Sidst men ikke mindst vil du også få mulighed for at kommentere, stille mig spørgsmål og meget andet.

KarenMit navn er Karen. Jeg er 29 år gammel og skriver blandt andet om design her på siden. Jeg har 8 års erfaring inden for branchen og betegner derfor mig selv som en ekspert inden for området. Jeg håber, du vil læse med her på siden.

Hvis du ikke har tid til at læse om Nordals vitrineskabe, så kan du allerede nu gå til udvalget:

Se udvalget af Nordal vitrineskabe her

Hvorfor et Nordal vitrineskab?

design nordalSå hvorfor bør du vælge et vitrineskab fra Nordal? Hvorfor ikke et vitrineskab fra et andet mærke? 

Tro mig – der er mange gode grunde til, at Nordal har haft succes med deres vitrineskabe. Først og fremmest så har nordals vitrineskabe være utrolig populære i over 10 år! Specielt Countryside skabene som jeg senere fortæller mere om. Fordelen ved Nordal er, at mærket altid formår at lave tidløse designs. Der er altid tale om designs, der passer ind på alle tider af året, og derudover også designs der passer ind i alle hjem. Nordals designs kendetegnes ved at være afslappet og råt på samme tid. Derudover gør de brug af et bredt farvespektrum hvilket også sikrer, at deres produkter ikke bliver kedelige.

Nordal har en evne til at få huset til at ose af luksus, og det er deres designs, der er skyld i det. Nordal laver mange forskellige designs. Lige fra en skandinavisk stil, til et minimalistisk look og til et farverigt udseende hvor mønstre og anderledes materialer får lov til at blive sat i scene. Fælles for alle designs er bare, at der altid er en rød tråd. Og det er det, der imponerer mig allermest. At Nordal formår at holde den røde tråd til trods for deres, til tider, meget forskellige designs.

Alle Nordals vitrineskabet er også håndlavet. Ja, selv deres skabe med patinering er også lavet i hånden. Det er absolut prikken over i´et ved deres skabe. Du finder meget få virksomheder, der i dag laver sådanne produkter i hånden.

Noget andet specielt ved Nordals skabe er, at kvaliteten er virkelig god. Materialerne er nøje udvalgt, og det er kun det bedste af det bedste, der får en chance hos Nordal. Den gode kvalitet er også med til at sikre, at dit vitrineskab holder sig i god stand gennem generationer. Du skal ikke være bekymret for, at det går i stykker efter et par år. Vær derimod forberedt på et møbel der følger dig gennem hele livet.

Et kig på samtlige Nordal vitrineskabe

Nordal Countryside

Countryside serien er den mest populære serie i øjeblikket. Det, der er specielt ved denne serie er, at Countryside skabene er lavet af træ. Men Countryside serien omfatter ikke kun vitrineskabe. Serien omfatter også mange andre møbler som f.eks. borde, almindelige skabe og andet inteniør.

Noget andet produkterne i serien har til fælles er, at der er tale om et klassisk design. I denne serie holder Nordal sig primært til sort og hvid. Det er kun deres knagerækker, som kan fås i andre farver. Deres serie indeholder vitrineskabe i 3 forskellige størrelser. Dem vil jeg vise dig nu.

Lille skab

Her har vi fat i det mindste vitrineskab i Countryside serien. Som du kan se, er designet meget klassisk hvilket også er et kendetegn for denne serie. Farven er cremet, og det er også tydelig at se, skabet er patineret.

Dette skab er ideelt, hvis du skal have fyldt det sidste af stuen ud. Læg mærke til at skabet både kan hænge på væggen og stå på gulvet. Det er absolut et kønt produkt, hvor Nordal som altid har tænkt over tingene.

Højde: 110 cm
Bredde: 50 cm
Dybde: 25 cm
Vægt: 15,5 kgCountryside lille

Køb skabet billigst her

Mellem skab

Hvis du er på udkig efter et større skab, men som stadig er i et lækkert, afslappet klassisk design, så bør du overveje dette. Som du kan se, har skabet 5 hylder, hvilket også giver dig mulighed for at opbevare en del. Der er glas i både sider og døre.

Ligesom alle andre vitrineskabe fra Nordal er dette også håndlavet. Det betyder at hvert skab er unikt og der vil være nogle små ujævnheder og lignende. Det er efter min mening med til at gøre skabene endnu mere charmerende end de er i forvejen.

Højde: 212 cm
Bredde: 84 cm
Dybde: 44 cm
Vægt: 70 kg

Countryside mellem


Køb skabet billigst her

Stort skab

Er du på udkig efter et stort skab, så bør du kraftigt overveje dette. Som du nok kan se, minder designet rigtig meget om de to forrige skabe. Dette skab er dog en del større. Så hvis du har en stue, der skal fyldes ud med et flot og elegant vitrineskab, så kan jeg kun anbefale dette.

Skabet har 5 hylder og der er glas i sider og døre. Det ville passe perfekt ind i familiekøkkenet eller stuen. Størrelsen gør, at man sagtens kan have sit køkkengrej stående derinde. Det ville også se flot ud, hvis man opbevarede bøger. Husk på at det kun er dig, der sætter grænser for, hvad et vitrineskab kan bruges til.

Højde: 212 cm
Bredde: 148 cm
Dybde: 44 cm
Vægt: 95 kg

Countryside stort


Køb skabet billigst her

Nordal Downtown

Downtown er også en af Nordals mest succesfulde serier og indeholder, ligesom Countryside, også andre produkter end vitrineskabe. Det specielle ved denne serie er, at alle produkter er lavet af jern. Derudover er produkterne også patineret. På grund af materialerne vil du måske også opleve, at produkternes design er mere stift, råt og rustikt i forhold til Countryside serien.

Nordal har i denne serie også valgt at holde sig til sort og hvid. Kun få skabe kan fås i et par andre farver. Nu vil jeg tage fat i 3 vitrineskabe i Downtown serien. Jeg vil igen starte med det mindste skab først og slutter derfor af med det største skab i serien.

Lille skab

Det første skab i serien jeg tager fat i, er en af mine favoritter. Et lækkert vitrineskab i et spændende “newyorker-agtigt” design. Som du nok har bemærket, er skabet patineret, hvilket giver et rigtig fedt look. Derudover synes jeg, at kombinationen af jern og et patineret produkt fungerer virkelig godt sammen.

Skabet har en størrelse, der gør, at alle kan have plads til det. Derudover gør prisen også, at alle har mulighed for at købe det. Produktet har 4 jernhylder og 2 glaslåger. Glaslågerne lukkes med et magnet system.

Højde: 137 cm
Bredde: 64 cm
Dybde: 37 cm
Vægt: 27,1 kg

Downtown lille


Køb skabet billigst her

Mellem skab

Hvis man er på udkig efter et lidt større skab, som stadig godt må fremstå maskulint og rustikt, så bør man i stedet have dette skab med i sine overvejelser. Som du kan se, er der ligheder med hensyn til designet, vi så lige før, og det vi ser her. Det er nemmest at se ligheder i bunden af skabet og i toppen.

Igen er der 2 glaslåger, som lukkes med et magnet system. Derudover er der 3 isatte jernhylder. Du kan få opbevaret det meste med dette skab, og det har en rigtig god størrelse. Uanset om du bor i lejlighed eller i en villa, vil skabet klæde dit hjem.

Højde: 185 cm
Bredde: 120 cm
Dybde: 39 cm
Vægt: 59 kg

Downtown mellem


Køb skabet billigst her

Stort skab

Det sidste vitrineskab i Downtown serien er også utrolig lækkert. Akkurat som før har vi fat i et maskulint og rustikt design, hvor der hele vejen igennem er en rød tråd. Hvis man for eksempel har en stor stue og har brug for at opbevare mange forskellige ting, så kan jeg varmt anbefale dette skab.

Skabet har hele 4 isatte jernhylder og 3 glaslåger, som lukkes med et magnet system. Skabet leveres ikke samlet, men det tager ikke mere end 10-15 minutter at samle det, hvis man er 2 personer.

Højde: 180 cm
Bredde: 150 cm
Dybde: 38 cm
Vægt: 92 kg

Downtown stort


Køb skabet billigst her

Nu har vi været Nordals mest populære serier igennem, og jeg vil derfor tage fat i de 5 sidste vitrineskabe. Disse 5 skabe tilhører ikke en bestemt serie. Det betyder dog ikke, at de ikke er værd at se på. De er absolut lige så attraktive, som dem vi allerede har haft fat i.

Vitrineskab m/fire låger

Hvis du er til mangotræ og MDF, så kan dette skab være det rette for dig. Vitrineskabet er nemlig fremstillet af mangotræ og MDF. Designet er enkelt og minder måske en smule om Countryside serien.

Skabet er udstyret med 4 glaslåger, og der er derfor mulighed for at inddele, det man opbevare. Man kunne for eksempel have sine bøger i den ene sektion, sølvtøj i en den anden, porcelæn i den tredje og brætspil i den fjerde sektion.

Højde: 210 cm
Bredde: 110 cm
Dybde: 36 cm
Vægt: 88 kg

Vitrineskab med fire låger


Køb skabet billigst her

Natur vitrineskab

Et meget fint og smukt vitrineskab som absolut skiller sig ud fra mængden. Skabet fås kun i denne naturfarve. Med 4 hylder er der også mulighed for at sortere i de ting, man opbevarer. Møblet vil passe godt ind i en stue og kan være med til at skabe hygge og sjæl i rummet.

Der er isat glas fra gulv til loft i de to døre. Husk på at møblet er håndlavet og har altså ikke været igennem nogle maskiner. Det betyder også, at der kan være ujævnheder og unikke detaljer. Dette er selvfølgelig kun positivt, da det vidner om god kvalitet.

Højde: 225 cm
Bredde: 120 cm
Dybde: 44 cm
Vægt: 80 kg

Natur vitrineskab


Køb skabet billigst her

Vitrineskab m/tapet

Jeg har snydt lidt, for dette skab er faktisk også med i Countryside serien. Jeg har bare valgt at have det med her, da skabet skiller sig ud fra de andre skabe i serien. Hvis man godt kan lide mønstre og et friskt design, så er dette skab et rigtig godt valg.

Skabet fylder ikke ret meget og kunne derfor med fordel hænges op på væggen. Som du kan se på billedet, er skabet patineret inde i selve skabet men faktisk også på bagvæggen. Patineringen gøres også i hånden og er derfor endnu et eksempel på et unikt stykke arbejde.

Højde: 122 cm
Bredde: 81 cm
Dybde: 20 cm
Vægt: 22 kg

Vitrineskab med tapet


Køb skabet billigst her

Vitrineskab m/kuglefødder

Et meget specielt vitrineskab i et klassisk design. Jeg er vild med bræddebagvæggen. Den er virkelig med til at gøre vitrineskabet helt specielt. Som du også kan se på billedet, er fødderne kugleformet hvilket er med til at fuldende designet.

Nordal har virkelig valgt noget kraftigt træ, da de skulle fremstille skabet. Nu har jeg i egen person været ude og se på skabet, og jeg må sige, at der en del gods i det. Det er selvfølgelig også nødvendigt for holdbarheden.

Højde: 200 cm
Bredde: 112 cm
Dybde: 36 cm
Vægt: 94 kg

Vitrineskab med hjul


Køb skabet billigst her

3-delt vitrinskab

Det sidste skab, jeg tager fat i er faktisk også fra Countryside serien. I og med at dette skab er meget specielt, har jeg også først valgt at skrive om det nu. Det er et 3-delt skab og består derfor af 3 sektioner. Disse 3 sektioner sammensætter man bag skabet hvilket er ret usædvanligt.

Den cremet farve er også et kendetegn ved Countryside serien. Vi har blandt andre haft fat i det lille skab, som var i samme farve. Dette skab er selvfølgelig også patineret og håndlavet.

Højde: 207 cm
Bredde: 224 cm
Dybde: 43 cm
Vægt: 112 kg

3 delt vitrineskab


Køb skabet billigst her

Hvorfor købe et Nordal vitrineskab på nettet?

For det først skal du købe dit Nordal vitrineskab på nettet, fordi det er nemmere. Det er meget mere overskueligt at sidde i ro og mag derhjemme, end det er at stå i en fysisk butik, hvor sælgeren ånder dig op i hovedet. Dernæst skal du ikke tænke på at have din egen trailer med, eller nogen anden form for transport, hvis du køber dit skab på nettet. Webshoppen sørger for, at du får leveret skabet til døren inden for et par dage.

Sidst men ikke mindst er det billigere at købe et Nordal vitrineskab på nettet. Sagen er den, at priserne i fysiske butikker altid er langt højere end netpriserne. Vi snakker ofte flere tusinde kroners forskel.

Hvor skal jeg købe mit Nordal vitrineskab?

Jeg har været hele markedet igennem og har besøgt alle de danske webshops, der forhandler Nordal vitrineskabe. Katrines.com er både den webshop med markedets laveste priser men er derudover også den mest troværdige webshop. De har kun fået 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot. Jeg har også selv handlet hos Katrines.com og har kun haft gode erfaringer med dem. Ved køb af vitrineskabe skal du ikke betale for fragten. Derudover er deres kundeservice fantastisk. Du kan spørge dem om alt, og de vil uden tøven give dig et kvalificeret svar.

Besøg Katrines.com her

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.