Et nærmere kig på Kreafunk aMove

Kreafunk aMove 1Kreafunk har nu lanceret denne, umiddelbare, lækre højtaler. Selve højtaleren kalder de for Kreafunk aMove, og der er ingen tvivl om, at det er et spændende produkt.

Det første man lægger mærke til, er det unikke design, som skiller sig rigtig meget ud. Spørgsmålet er jo bare, om højtaleren så kan det, den skal kunne? Eller om designet bare bruges til at skjule højtalerens dårlige sider?

Jeg har sat mig for at lære Kreafunk aMove bedre at kende og har derfor fået tilsendt produktet til test. Jeg vil dele alle mine tanker om produktet, og hvis det er godt nok, så smider jeg også et link ind nederst på siden, hvor du kan købe højtaleren. Let´s get startet!

Køb Kreafunk aMove højtaleren her

Kreafunk aMove test

Kreafunk aMove sælges til omkring 800 kroner og er derfor ikke en speciel dyr højtaler. Jeg har faktisk set priser helt ned til 749. Så i forhold til at det er et designprodukt, så er det ikke ret dyrt.

Men lad os nu se hvad højtaleren egentlig kan.

Førstehåndsindtryk

Kreafunk aMove 2
Kreafunk aMove i plum

Højtaleren kommer i en fin kasse, som er specielt designet til Kreafunk aMove højtaleren. Det skal siges, at jeg har bestilt den i plum (rød farve). Du kan se den på billedet til højre for teksten.

Mit første indtryk er eksklusivitet. Indpakningen er meget fornem, og der er helt sikkert tænkt helt ned til mindste detalje. Da jeg får fat i højtaleren, bliver jeg lidt overrasket over størrelsen. Den er nemlig ikke ret stor (måler 7 cm i højde, 16,3 cm i længde og 5 cm i bredde) . Jeg havde selvfølgelig ikke regnet med at skulle modtage en ghettoblaster, men højtaleren er mindre, end jeg havde regnet med. Det gør dog ikke spor. Så er den til gengæld super fleksibel.
Når jeg løfter højtaleren, kan man godt mærke, at den vejer lidt. At der er noget gods i den. Og det er altid et godt tegn. Der er ikke noget værre end sådan noget plastic-pis (undskyld sproget).

Derudover virker den til at være af nogle gode og solide materialer. Den virker på ingen måde skrøbelig. Der er ikke noget, der sidder løst eller andre tegn på svagheder.

Kreafunk aMove 3Design

Det er specielt designet, som bærer den her højtaler. Det giver også sig selv, da man ikke har hørt den spille, før man køber den.

Men jeg synes virkelig, designet er lækkert. Kreafunk aMove er i et roligt design men samtidig med nogle moderne træk. Blandt andet den lille læderstrop ude i venstre side. Det er en lækker finesse. Derudover er de runde hjørner med til at fuldende designet, og så er fronten i guld prikken over i´et.

Kreafunk aMove 4Hvis man ser på billederne, Kreafunk har taget af produktet, og sammenligner dem med det virkelige produkt. Så er de heller ikke misvisende. Kreafunk aMove ser akkurat ud på billedet, som den gør i virkeligheden. Det synes jeg, Kreafunk skal have ros for.

Funktioner

Jeg må indrømme, at jeg er overrasket over hvor meget højtaleren kan. Inden jeg modtog produktet, havde jeg ikke nærlæst de forskellige funktioner. Designprodukter har det nemlig med at se bedre ud, end de lyder, og ligeledes plejer der heller ikke at bugne af funktioner.

Men sådan er det altså ikke med Kreafunk aMove. Udover at den kan connectes med alverdens smartphones, så kan du sagtens bruge mobilen, imens du spiller musik. Det er også muligt at besvare opkald, i og med højtaleren har en indbygget mikrofon.

Kreafunk aMove kan både betjenes fra telefonen og højtaleren. På højtaleren kan man ændre lydstyrke, man kan pause/play musik, og man kan også skifte numre.

Kreafunk aMove har faktisk alt, hvad man behøver. Du kan se en video herunder, der viser, hvor nem Kreafunk aMove er at bruge:

Specifikationer

 • Bluetooth 4.0
 • Indbygget 1800 mAh powerbank
 • Indbygget mikrofon til opkald
 • Kan bruges aktivt i 20 timer!
 • USB indgang og AUX kabel
 • Måler 70x163x50 mm

Lyd

Kreafunk aMove 5Nu kommer vi til det vigtigste at det hele, nemlig lydkvaliteten. Sådanne designprodukter har det normalt med at skuffe rigtig meget. Ofte fordi producenten kun har lagt fokus på designet.

Men Kreafunk aMove er altså ikke som andre designprodukter. Det første jeg prøvede at afspille var nummeret “7 years” af Lukas Graham. Det er et godt nummer til at vurdere lydkvaliteten, i og med at der både er nogle rolige og krævende sekvenser. Der er for eksempel en bas, som man gerne skal kunne høre.

Den rolige del af nummeret klarer højtaleren ekseptionelt godt. Det bliver endnu bedre, når bassen kommer i spil. Her kan man rigtigt høre, at der også er en fin bas i højtaleren. Når det krævende stykke kommer til sidst i nummeret, klarer højtaleren det også utrolig godt.

Det skratter ikke på noget tidspunkt i sangen, og man får slet ikke noget indtryk af, at sangen er krævende for højtaleren.

Kvalitet og materialer

Som jeg allerede har nævnt, så lader det til, at Kreafunk aMove er udviklet i nogle bundsolide materialer. Kvaliteten er derfor også i top.

Nu har jeg kun haft højtaleren i få dage og kan derfor ikke fortælle, hvor godt den fungerer efter et par års brug. Men i og med at jeg før har haft mange andre produkter fra samme mærke, så burde der ikke være nogle problemer her. Kreafunk plejer altid at bruge de bedste materialer, og det har de tilsyneladende også gjort, da de skulle udvikle Kreafunk aMove.

Pris

Prisen kan man ærlig talt ikke klage over. Det er et designerprodukt, der lever op til alle mine forventninger. Højtaleren har masser af funktioner, er af god kvalitet, i et lækkert design og sidst men ikke mindst er lydkvaliteten fantastisk.

For 749,- kroner får du en virkelig god højtaler, og jeg kan VARMT anbefale dig at købe den.

Køb Kreafunk aMove højtaleren her

Kreafunk aMove anmeldelse
 • Design
 • Funktioner
 • Lyd
 • Kvalitet og materialer
 • Pris
4.7

Resumé

Hvis du leder efter en lille, smart og fleksibel højtaler, så har du fat i det helt rigtige produkt. Kreafunk aMove har det hele i sig!

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.