Køb dit House Doctor vitrineskab på nettet

house doctor vitrineskabDet er blevet populært at købe vitrineskabe på nettet. Først og fremmest fordi man har et godt overblik over markedets forskellige produkter. Men også fordi vitrineskabene bliver leveret lige til døren og ofte helt samlet. Du skal altså ikke selv tænke på, hvordan du får det fragtet hjem, eller hvordan skabet skal sættes sammen. Derudover er det også billigere at købe vitrineskabe på nettet frem for i fysiske butikker.

De danske møbelhuse har det med at sætte priserne langt højere, end hvad møblerne egentlig bør sælges til. Hvis du ser på netpriserne og sammenligner dem med de fysiske butikkers priser, så er der ofte flere tusinde kroners forskel. Så jo – det kan skam godt betale sig at købe sit vitrineskab på nettet. Men nok om det. I denne artikel vil jeg fortælle dig om vitrineskabe fra det populære danske mærke, House Doctor. Først vil jeg overordnet set fortælle lidt om House Doctor vitrineskabe, og derefter vil jeg gå i dybden med de enkelte produkter.

KarenMit navn er Karen. Jeg er 29 år gammel og skriver blandt andet om design her på siden. Jeg har 8 års erfaring inden for branchen og betegner derfor mig selv som en ekspert inden for området. Jeg håber, du vil læse med her på siden.

Se udvalget af House Doctor vitrineskabe her

Hvorfor et House Doctor vitrineskab?

Ja, det spørgsmål har jeg efterhånden fået rigtig mange gange. Og jeg kan ikke svare på det ved brug af et ord. Fordi der er rigtig mange fordele ved et House Doctor vitrineskab. Først og fremmest har House Doctor altid være kendt for deres fantastiske kvalitet. Min og andre eksperters erfaring er, at deres produkter altid bliver udviklet i nogle holdbare og solide materialer. Dernæst er designet også noget, mærket har slået sig fast ved. Deres design er unikt. Det kan man ikke tage fra dem. Deres stil er en smule provokerende, personlig og afslappet. Med andre ord passer det ind til næsten alle hjem.

Nu hvor vi har fat i vitrineskabe, er det også værd at tilføje, at House Doctor faktisk har lavet 6 forskellige vitrineskabe. Der er tale om vidt forskellige designs, men alligevel er der en rød tråd hele vejen igennem. De har allesammen det tilfælles, at de er utrolig holdbare og virkelig fylder hjemmet med personlighed, energi og hygge.

Et kig på de 6 vitrineskabe

Nu vil jeg gerne vise dig alle vitrineskabene fra House Doctor. I skrivende stund har de 6 vitrineskabe på markedet. Jeg har sorteret i hvilke skabe, der er de mest populære – og vi starter med det mest populære vitrineskab.

doc vitrineskabDoc vitrineskab

Vi starter med det mest solgte vitrineskab, nemlig Doc skabet fra House Doctor. Det her skab er ikke ret stort og passer derfor godt ind i en lejlighed eller lignende. Den er også ideel at have stående i et hjørne.

Det er et meget enkelt og lækkert design, og jeg er altså helt vild med den blå farve. Den er virkelig sprød. Det kan måske være svært at se på billedet, men skabet er fremstillet i metal, hvilket de fleste vil mene, er atypisk for et vitrineskab. – Og det vil jeg da gerne give dem ret i. Men der er ikke noget galt med metal. Tvært imod synes jeg, det giver et lækkert råt look.

Dybde: 40 cm
Højde: 176 cm
Bredde: 56 cm

Køb vitrineskabet her

single vitrineskabSingle vitrineskab

Det næste skab vi tager fat i minder en smule om det forrige produkt. Og så alligevel ikke helt. For det første er dette skab sort og er smallere end det forrige. Derudover er det her skab også mere beregnet til at være en reol.

Også dette skab er fremstillet i metal hvilket giver et lækkert råt look. De 3 sider er af glas og skabet har 3 hylder. Dette vitrineskab vil også være perfekt at have i en lejlighed, men kunne bestemt også placeres i en stor stue for at skabe hygge.

Dybde: 40 cm
Højde: 150 cm
Bredde: 40 cm

Køb vitrineskabet her

Mall vitrineskab grønMall vitrineskab

Nu tager vi hul på et vitrineskab, der kan rumme lidt mere end de to forrige. Vi har fat i den populære Mall-serie, som både findes som almindelig vitrineskab og som vægvitrineskab. Her har vi fat i det almindelige vitrineskab.

Mall er i et mere traditionelt og roligt design. Skabet er også fremstillet i poppeltræ. Det er et skab, som har 5 hylder, og som af den grund har plads til en helt del. Skabet har en perfekt størrelse, og jeg vil mene, at de fleste har plads til sådan et skab.

Dybde: 40 cm
Højde: 200 cm
Bredde: 120 cm

Køb vitrineskabet her

Asian styleAsian Style vitrineskab

Nu går vi over i en helt anden boldgade. I hvert fald designmæssigt. Vi har fat i et lækkert vitrineskab, der er i et asiatisk design. Bemærk det massive træ. Der er tale om elmetræ. Som man også kan se på billedet, er der steder, hvor elmetræet har en naturlig farve, men også steder hvor det er malet sort.

Vitrineskabet skiller sig meget ud fra mængden, og det har heller ikke nogle låger. Til gengæld er det håndlavet, og der er masser af plads. Hvis jeg havde dette skab, ville jeg uden tvivl opbevare et hav af bøger. Det tror jeg ville klæde skabet.

Dybde: 35 cm
Højde: 220 cm
Bredde: 120 cm

Køb vitrineskabet her

Asian style vitrineskab m. skuffeAsian Style vitrineskab

Her har vi så fat i en anden udgave af det vitrineskab, vi lige har kigget på. Dette skab er perfekt til opbevaring af bøger, papirer og andre lignende elementer, som skal sorteres.. Designet minder selvfølgelig rigtig meget om det sidste skab, vi havde fat i. Den store forskel ligger i, at der i denne udgave er skuffer og låger.

Også dette skab er fremstillet i massiv træ, og i og med at skabet er håndlavet, kan man opleve ujævnheder. Det synes jeg dog ikke er nogen ulempe. Tvært imod gør det skabet unikt. Skabet har 12 låger og 4 hylder i glaspartiet. Dernæst har det også 4 skuffer.

Dybde: 40 cm
Højde: 210 cm
Bredde: 120 cm

Køb vitrineskabet her

Wood vitrineskabWood vitrineskab

Det sidste vitrineskab jeg vil tage fat i, er dette smukke og søde skab. Det er det dyreste vitrineskab fra House Doctor, men det er i den grad alle pengene værd. Nu har jeg i egen person været ud og kigge på alle disse skabe, og jeg synes virkelig, at der er sjæl i dette.

Af den grund har jeg også selv købt dette skab. Mange bliver skræmt væk af prisen, men man skal huske på, at et vitrineskab følger en hele livet. Derudover kan skabet også opbevare RIGTIG meget. Som man også kan se på billedet, er det meget større end de andre, jeg har vist dig. Jeg har haft skabet i 3 måneder og har ikke noget dårligt at tilføje om det. Så jeg kan varmt anbefale det.

Dybde: 40 cm
Højde: 210 cm
Bredde: 120 cm

Køb vitrineskabet her

Hvad kan jeg bruge et vitrineskab til?

Hvis du ikke ved, hvad du vil opbevare i dit vitrineskab så lad mig hjælpe dig lidt på vej. Inden jeg begynder at remse op med ting, der kan opbevares i sådanne skabe – så lad mig lige sige en ting. – ALT kan opbevares i et vitrineskab. Det er jo kun dig, der sætter grænser for, hvad der kan, og hvad der ikke kan opbevares. Jeg bruger mit eget House Doctor vitrineskab til at opbevare:

 • Sølvtøj
 • Due
 • Tallerkner
 • Bestik
 • Vaser
 • Fade
 • Glas
 • Porcelæn
 • Samleobjekter
 • Fotografier
 • Brætspil

Som du kan se “putter” jeg mildest talt alting ind i mit skab. Det jeg helst vil have synligt lader jeg stå ved mine glaslåger.

Hvor skal jeg købe mit vitrineskab?

Du skal købe det hos Unoliving.dk. Så simpelt kan det siges. Unoliving.dk er danmarks absolut største online forhandler af House Doctor vitrineskabe, og de har ALT fra mærket. Du finder altid de laveste priser hos Unoliving, og samtidig med det er leveringstiden og supporten helt fantastisk. De kan svare på alt og har dag-til-dag levering. Jeg har også selv købt mit vitrineskab hos denne webshop.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.