Kay Bojesen turtelduer skaber hygge

Turtelduer 1Kay Bojesen turtelduer er et mere romantisk dansk designikon i og med, at de to turtelduer skal symbolisere to individer, der er forelsket i hinanden. Dette romantiske træk har tiltrukket mange danskere, og specielt par er glade for turtelduerne.

Kay Bojesen turtelduer er også en af de bedst sælgende trædyr sammen med aben, elefanten og sangfulen. Men hvad er historien bag Kay Bojesen turtelduer? Og hvor kan man købe dem billigst?

Det vil jeg give dig svar på her på siden. Jeg har blandt andet undersøgt historien bag Kay Bojesen turtelduer, og derudover har jeg også undersøgt, hvilke forhandlere der sælger trædyret billigst.

Køb Kay bojesen turtelduer her

Kay Bojesen turtelduer som gaveide

Turtelduer kage
den perfekte bryllupsgave

Ligesom alle andre trædyr fra Bojesen følger disse turtelduer dig også gennem hele livet. Kvaliteten er unik, og du skal ikke forvente, at de på noget tidspunkt vil gå i stykker. Tvært imod har de det med at gå igennem generationer. Og netop derfor er Bojesens trædyr også populære gaveideer.

En af de mest populære bryllupsgaver er faktisk Kay Bojesen turtelduer. Først og fremmest fordi at turtelduerne symboliserer et livslangt partnerskab hvilket passer meget godt til et bryllup. Men derudover så er det også en fin og flot gave at give.

Hvis gaven er til en designelsker, så er der heller ikke nogen tvivl om, at personen vil blive rigtig glad for Kay Bojesens turtelduer. Man behøver jo ikke nødvendigvis at være gift eller lignende for at blive glad for turtelduerne. De er søde og flotte at se på, og så er det et meget kendt designikon, som alle vil blive glade for at få.

Turtelduerne er også en populær barnedåbsgave. Hvis man giver dem i den anledning, så vil de to duer symbolisere forældrene, som i løbet af de næste mange år skal forsørge det lille barn.

Med andre ord er der ingen grænser for hvornår, og til hvem du giver Kay Bojesen turtelduer til. Det gode ved disse trædyr er også, at de kan gives på alle tider af året og til personer i alle aldre.

Prissammenligning

Jeg har scannet ALLE de danske forhandlere af Kay Bojesen turtelduer og har fundet den, der sælger trædyret til den laveste pris. Jeg har linket til den billigste forhandler herunder:

Køb Kay bojesen turtelduer billigst her

Med i købet får du…

Når du køber Kay Bojesen turtelduer, får du 2 turtelduer med i købet. Begge turtelduer måler 9,5 centimeter i højde. Den ene turteldue er lys, og den anden er mørk (se eventuelt billedet af de 2 turtelduer). Begge turtelduer er af natur egetræ og røget egetræ.

Turtelduer 2Historien bag Kay Bojesen turtelduer

Turtelduer 4
Kay Bojesens trædyr skaber hygge

Selvom Kay Bojesen turtelduer er nogle af hans bedst sælgende og mest kendte trædyr, så har de ikke nær så lang tid på bagen, som mange af de andre trædyr har. Faktisk ved man ikke helt præcist, hvornår Kay Bojesen opfandt disse turtelduer. Men i og med det er en tro kopi af sangfulene, regner man med, at de blev udviklet på samme tid. Sangfulene blev skabt i slutningen af 50´erne, og man regner derfor også med, at turtelduerne blev tegnet på samme tidspunkt.

Men på dette tidpsunkt havde Bojesen allerede skabt mange andre succesrige trædyr. Aben, bjørnen og elefanten var allerede en realitet, og Bojesen havde derfor en del erfaring med i bagagen, da han tegnede turtelduerne.

I virkeligheden er turtelduen et specielt dyr. – Og det er sandsynligvis også derfor, Bojesen valgte at tegne netop denne fugl. Turtelduerne er kendte for deres livslange partnerskab med deres mage, og den gensidige kærlighed de udviser over for hinanden. Kay Bojesen turtelduer skal symbolisere 2 turtelduer, der er forelsket i hinanden. Tanken om sådan et ægteskab kan man også finde i Kay Bojesens eget familieliv og i særdeleshed også i sangfugle-familien.

Kay Bojesen Turtelduer hækleopskrift

Det er blevet utrolig populært at hækle Kay Bojesens trædyr. Specielt efter mediestuntet i 2014 er flere begyndt, at hækle alle de forskellige trædyr Kay Bojesen har lavet. Inklusiv Kay Bojesen turtelduer. Jeg har fundet en hækleopskrift på Kay Bojesen turtelduer, og efter sigende skulle det være den bedste opskrift pt.

Den har i hvert fald fået nogle gode anmeldelser af andre, som har prøvet at følge opskriften. Klik her for at få hækleopskriften på Kay Bojesen turtelduer.

Husk at vi også har skrevet om andre trædyr fra Kay Bojesen. Blandt andre den verdenskendte Kay Bojesen abe og den velkendte zebra.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.