Eva Solo termokander hitter blandt danskerne

Selvom Eva Solo har eksisteret i over 100 år, er de med på moden. De lancerer det ene populære produkt efter det andet, og specielt deres termokander er populære blandt os danskere. Hvis du er på udkig efter en Eva Solo termokande eller blot ønsker at høre mere om dem. Så er du landet det helt rigtige sted. Jeg vil i dette indlæg tage fat i alle Eva Solos termokander, og råde dig til hvilken du bør vælge.

Se udvalget af termokander her

Hvad er Eva Solo?

drypfriEva Solo blev grundlagt helt tilbage i 1913 af Kai Rohde Fog og er idag en af danmarks største og mest anerkendte design virksomheder. Virksomheden er en familievirksomhed og har allerede været i gennem 4 generationer.

Eva Solo serien blev lanceret tilbage i 1997 og har lige siden været utrolig populær. Eva Solo serien består ikke kun af termokander. Tvært imod. Den består af mere end 350 forskellige produkter inden for “køkken-genren”.

Det danske mærke er mest kendt for deres design og kvalitet hvilket i sig selv er nogle gode kendetegn. Deres design er stilfuldt, enkelt og altid med en klar rød tråd. Farvevalget er nøje udvalgt, og der er ofte tale om sort/hvid, men af og til forekommer det også, at Eva Solo kaster sig ud i et andet farvespektrum.

Deres termokander kendetegnes også ved et design, som er præget af rene linjer og smukke detaljer. Derudover er deres drypfrie design blevet meget kendt, da man dermed undgår pletter på bordet. Hældekraven på kanden sørger for, at dråberne løber tilbage i kanden.

Med hensyn til kvaliteten er der ikke noget negativt at sige. Der bliver hele vejen igennem brugt gode materialer, og Eva Solo er specielt glad for at bruge silikone, borosilikat glas, rustfrit stål, nylon og kunststof. Det er disse materialer, som deres termokander primært består af.

Vælg din Eva Solo termokande

Når du vælger din Eva Solo termokande, bør du vælge den ud fra design og brug.

Alle termokander fra Eva Solo er af fantastisk kvalitet, og du bør derfor ikke være bange for, om kvaliteten er i orden. For det er den! 🙂

Du bør i stedet dreje fokus hen mod, hvad du synes om deres enkelte kander. Kan du bedst lide et simpelt design? Kan du bedst lide en klassisk termokande som f.eks. en pumpetermokande? Og kan du bedst lide den hvide farve? Eller hælder du mere til en sort farve?

Det er i den retning, du bør sætte fokus. Men du bør også tænke på, hvordan du til daglig vil bruge den. Har du brug for en kande med stor kapacitet, eller skal den blot kunne tages i brug, når dig og din mor sidder alene ude på terrassen en sommeraften?

Til sidst bør du også tænke på, hvilke krav du har til din termokande. Skal den være af bestemte materialer som f.eks. rustfri stål? Eller skal du kunne lave te direkte i termokande?

Uanset hvad har Eva Solo en termokande, som opfylder dine behov. Det er jeg ret overbevist om. Så lad mig introducere dig for de forskellige Eva Solo termokander.

Find din Eva Solo termokande

Eva Solo 1,0 l

Eva Solo Termokande 1 liter sortHvis du er på udkig efter en traditionel og stilren termokande, så burde du overveje denne.

Termokanden er i Eva Solos velkendte drypfri design hvilket betyder, at du undgår kaffepletter og lignende på bordet. Derudover er hældekraven i rustfri stål. Kanden holder din væske varm i og med, at den udvendigt er lavet af kunststof, og den indvendige del er glaskolbe.

Termokanden er også let at påfylde men i den grad også let at rengøre. Hvis du tilkøber et Eva Solo tefilter eller kaffetragten, så er kanden også anvendelig over for disse tilkøb.

 • Højde 29 cm, Diameter 15,5 cm
 • Findes i sort, hvid, grøn, grå, rød og blå
 • En volume på 1,0 liter
 • Af følgende materialer: kunststof, silikone og borosilikat glad

Køb termokanden her

Eva Solo 1,0 l (lav)

Eva Solo Termokande lav 1 literEr du ude efter en traditionel og stilren termokande men som er en smule lavere (størrelsesmæssigt) end det forrige produkt? Så vil denne kande være et rigtig godt valg.

Hvis man ser bort fra designet, så er der ikke nogen forskel på denne kande, og den første jeg havde fat i. Det er med andre ord kun designet, der er forskelligt. Denne termokande er stadig i et drypfrit design, af de samme materialer og gør det muligt at bruge Eva Solo tefilter og Eva Solo kaffetragt.

 • Højde 21,5 cm, Diameter 17,9 cm
 • Findes i sort, hvid, grøn, grå, rød og blå
 • En volume på 1,0 liter
 • Af følgende materialer: kunststof, silikone og borosilikat glas

Køb termokanden her

Eva Solo 1,1 l (rustfri stål)

Eva Solo Termokande rustfri 1Leder du efter en termokande af rustfri stål og med nok volume, så kan du kun synes godt om denne Eva Solo termokande. Som allerede er nævnt er kanden i rustfri stål.

Ligesom de forrige kander er denne også et drypfrit design, hvor du undgår pletter på dugen. I og med at kanden er i rustfri stål, er den også mere holdbar og kan holde til flere “tæsk” i forhold til de forrige 1 liters kander.

Af den grund er den ideel til at have med ud af døren. Hvis man skal en tur i skoven, parken eller til sønnens fodboldkamp, så er den virkelig god at have med.

Termokanden er designet af Claus Jensen og Henrik Holbæk fra Tools Design.

 • Findes i grå som vist på billedet
 • En volume på 1,1 liter
 • Af følgende materialer: kunststof og rustfri stål
 • Der gives 2 års garanti

Køb termokanden her

Eva Solo 1,8 l pumpetermokande

Eva Solo pumpetermokandeHvis du er til en klassisk pumpetermokande, så er der ingen tvivl om, at du skal købe Eva Solos pumpetermokande. Pumpetermokanden kan have helt op til 1,8 liter væske i sig.

Vi har rigtig mange, som vælger denne termokande, da den er perfekt til at have med på farten. Forestil dig at have den med til picnicturen, møder eller bare sønnens fodboldkamp.

Kanden har et håndtag og har en lukkemekanisme, der gør, at du ikke spilder nogen form for væske. Pumpesystemet garanterer mindst 30.000 pump hvilket er MERE end nok. Man skal virkelig slupre kaffe i sig, hvis 30.000 pump ikke er nok 🙂

 • Højde 37 cm, Diameter 14,5 cm
 • Findes i sort og hvid
 • En volume på 1,8 liter
 • Af følgende materialer: kunststof, borosilikat glas og rustfrit stål

Eva Solo har lavet en lækker video, hvor du kan se pumpetermokanden i brug. Se med herunder:

Køb termokanden her

Eva Solo 1 l termokande med tefilter

Eva Solo Termokande rustfri 1Hvis du er glad for te og søger en stilfuld termokande, så har jeg fundet den helt rigtige kande til dig. Denne Eva Solo termokande med tefilter gør det muligt at lave te i kanden hvilket er uundværligt, når man først har prøvet det en gang før.

I og med kanden er i rustfri stål, er den utrolig holdbar og kan holde til rigtig meget. Desuden er også denne termokande i det velkendte drypfrie design.

Det er også værd at vide, at tefilteret tåler maskinopvask. Det gør hele rengøringsprocessen meget mere effektiv, og du undgår at bruge tid på håndvasken.

 • Højde 27,5 cm, Diameter 13 cm
 • Findes i grå farve som vist på billedet
 • En volume på 1,0 liter
 • Af følgende materialer: rustfrit stål, kunststof, silikone og nylon

Køb termokanden her

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.