Et kig på den populære Bodum Grill

Der findes ikke noget bedre end grillmad en lun sommeraften. Det har længe været populært at grille, men de seneste år er udvalget af griller eksploderet, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvilken grill du bør vælge.

Jeg har derfor valgt at skrive lidt om mærket, Bodum, da de laver nogle rigtig gode griller. Overraskende nok har de ingen erfaring med at producere griller. De er kendt for at lave eksklusivt køkkengrej, og nu har de så kastet sig over grill markedet. Det lægger selvfølgelig ikke så langt fra køkkengrej, men jeg synes dog stadig, at det er et stort spring, de har taget.

Hvis du søger en stor grill, så er det ikke en Bodum grill, du skal have. Bodum laver kun mindre griller, som er fleksible og nemme at transportere. Så hvis du leder efter en kvik grill, der let kan tages med på bådtur, picnic, terrassen, camping eller lignende. Så skal du uden tvivl læse videre.

Køb Bodum grillen her

Bodum FYRKAT Grill

bodum fyrkat grillFYRKAT-grillen er pt. mærkets eneste grill på markedet. Heldigvis ændrer det ikke på, at grillen er virkelig god. Som jeg også nævnte tidligere, er det en fleksibel grill, der er nem at transportere. Den er altså perfekt at have med på farten. Personligt bruger jeg min Bodum grill, når jeg skal ud på ture med familien. – Men også når der bare skal grilles hjemme på terrassen.

Selvom grillen ikke fylder ret meget, så kan man altså godt have 4 store hakkedrenge på grillen – på samme tid. Så det er ikke fordi, at den kun kan håndtere mad for en person.

bodum fyrkat grill 2Ser man på kvaliteten, så har grillen en krombelagt overflade. Det røde håndtag og de røde clips er i silikone. Det betyder, at de ikke bliver varme. Den lille metalskål under grillen sørger forresten for, at underlaget ikke bliver beskadiget. For eksempel ryger der fedt og andre små rester ned i denne skål. Derudover sikrer skålen også, at varmen ikke påvirker underlaget.

Rengøringen burde heller ikke være noget problem. Alle løse dele kan nemlig gå i opvasken. Det er også her, at Bodum grillen adskiller sig fra mange andre lignende produkter.

  • Måler 45,5 cm i højde, 38 cm i bredde og 38 cm i dybde
  • Findes i sort, grøn, krom og rød (ikke alle farver kan købes i Danmark)

Inden jeg henviser til en forhandler, som sælger denne grill, så kan du se grillen på video. Den bliver vist i forskellige farver (ikke alle kan købes i Danmark), og der bliver også fortalt lidt om grillen.

Nu har jeg selv haft grillen i knap 1 år, og jeg er utrolig glad for den. Da jeg købte den, havde jeg ingen anelse om, at jeg ville komme til at grille så meget, som jeg gør den dag idag. Jeg kan varmt anbefale grillen!

Køb Bodum grillen her

bodum grill værktøjBodum Grill værktøj

Det er selvfølgelig ikke et must at have grill værktøj fra lige præcis Bodum. Men hvis du ikke har noget i forvejen eller har slidt det gamle ned, så synes jeg, du bør kigge nærmere på Bodums grill værktøj. Det er et sæt af 3 forskellige dele: en grilltang, metalbørste og palet. Det er alt, hvad du har brug for, når du griller.

Alle delene tåler også at komme i opvaskemaskinen, og prisen er desuden lav i forhold til den kvalitet, du får.

Køb dit Bodum grill værktøj her

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.