Norsk kvalitet når det er bedst – Wilfa WSCG-2

Wilfa WSCG-2Du er sandsynligvis på udkig efter en kaffekværn. Hvis du er, så skal du helt sikkert kigge nærmere på Wilfa WSCG-2. Det er Wilfas nyeste skud på stammen, og den lever op til alle mine forventninger!

Hvad er Wilfa?

Wilfa er et norsk mærke, der i flere årtier har været kendt for at producere lækre elektriske køkkenprodukter. Design, innovation og kvalitet er måske det, der kendetegner Wilfa bedst.

Wilfa er desværre stadig relativt ukendt i Danmark. Heldigvis har de danske forhandlere fået øjnene op for Wilfa, og af den grund er salget af deres produkter eksploderet henover de sidste par år.

Alle produkter fra Wilfa går igennem et krævende kvalitetstjek, man kalder for NEMKO. Det er en norsk kontrol, hvor der kræves en del af produktet, før det bliver godkendt.

Det er også værd at bemærke, at Wilfa tilbyder 5 års garanti på en lang stribe af deres produkter. Det giver også et klart signal om, at de tror på deres produkter.

Køb Wilfa WSCG-2 kaffekværn her

Test af Wilfa WSCG-2 kaffekværn

Wilfa WSCG-2 2Kvalitet / Materialer

Som allerede nævnt er Wilfa kendt for deres gode kvalitet. Det giver sig også til udtryk i denne kaffekværn, som er bygget af solide og holdbare materialer.

Kaffekværnen er i rustfri stål samtidig med, at hovedet er af plasticmaterialer. Derudover er kaffebønnebeholderen også lavet af plasticmateriale men med UV-filter.

Wilfa WSCG-2 3Kapacitet

Hvis man ser på kværnens kapacitet, så er der ikke noget at klage over. Kaffebønnebeholderen tillader op til 250 gram bønner ad gangen.

Der findes kaffekværne med en højere kapacitet end 250 gram. Så det er ikke fordi at kværnen skiller sig helt vildt meget ud her. Til gengæld skal du huske på, at Wilfa WSCG-2 er virkelig hurtig til at male bønnerne. Så hvis du lige pludselig får besøg af hele familien, så kan du godt brygge kaffe til alle, da det går rigtig stærkt at male bønnerne.

Ydeevne og teknologi

Wilfa WSCG-2 4Der er nok at tage fat på, når vi ser på kværnens ydeevne og teknologi. Noget rigtig smart er, at kværnen har 5 forskellige kværningsgrader. Disse kværningsgrader er groftmalet, filtermalet, franskpresset, mocca og aeropress.

Du har altså mulighed for at få malet bønner, der passer til din yndlingskaffe. Kaffekværnens maleblade sikrer også, at du først og fremmest hurtigt kan få kværnet kaffen. Men med Wilfas nye teknologi beholder bønnerne deres aroma hvilket betyder rigtig meget for smagen.

Den sidste funktion jeg vil fortælle dig om, er timeren. Timeren sørger for, at du altid har friskmalet kaffe.

Specifikationer

  • Timerfunktion
  • Findes kun i stålfarven
  • Kværnen måler 28,5 cm i højde, 17 cm i bredde og 13 cm i dybde
  • 2 års garanti
  • En kapacitet på 250 gram
  • Har en effekt på 160 watt

Wilfa WSCG-2 på video

Jeg har fundet en video, der viser hvordan kaffekværnen ser ud, og hvordan den kværner bønnerne. Så jeg synes, du skal se videoen herunder for at få en bedre idé om, hvordan den ser ud. Du vil også opleve, at den virkelig er god til at kværne bønner.

Alt i alt kan man ikke andet end at holde af kaffekværnen. Den har alt det i sig, og selv den meget kræsne forbruger vil stille sig tilfreds med den her kværn. Hvis du er på udkig efter en ny kaffekværn, så vil min anbefaling gå til Wilfa WSCG-2 kaffekværnen.

Køb Wilfa WSCG-2 kaffekværn her

Wilfa WSCG-2 kaffekværn
  • Kvalitet/Materialer
  • Kapacitet
  • Ydeevne og teknologi
  • Pris
4.8

Resumé

Markedets bedste kaffekværn i øjeblikket. Kvaliteten er i top, bønnerne kværnes helt perfekt, og der er plads til en hel del bønner ad gangen.

Har du input?

Jeg vil altid gerne høre, hvad vores læsere har at sige til de forskellige produkter, vi anmelder her på siden. Så hvis du har spørgsmål til Wilfa WSCG-2 kaffekværnen eller har erfaringer med produktet, så er du mere end velkommen til at kommentere herunder 🙂

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.