Derfor skal du have en KitchenAid juicer

KitchenAid juicer intro
Her ses KitchenAid SM1JA juicer

KitchenAid er et verdenskendt mærke og er specielt kendt for deres design og kvalitet. Og design og kvalitet er noget, som størstedelen gerne tager imod. – Og KitchenAid er da også blevet vel mødt her i Danmark.

I dette indlæg vil jeg tage fat på juicepresserne fra KitchenAid. Så hvis du er på udkig efter en KitchenAid juicer, så kan du med fordel læne dig tilbage og høre, hvad jeg har at fortælle. Jeg vil først fortælle om det, du bør lægge vægt på ved køb af en juicer. Derefter vil jeg fortælle lidt om KitchenAid, og til sidst har jeg udvalgt KitchenAids 2 bedste juicers, som jeg vil fortælle lidt om. Dertil henviser jeg til en kendt online forhandler, hvor du kan købe produktet.

Jeg vil lige kort præsentere mig selv. Mit navn er Kasper, og jeg driver til daglig en køkkenbutik, hvor jeg blandt andet også forhandler KitchenAid produkter. Jeg har over 10 års erfaring inden for denne branche og tillader mig derfor at kalde mig selv for en ekspert.

Se udvalget af KitchenAid juicers her

Når du vælger din KitchenAid juicer

Når jeg er på udkig efter en ny juicer, så plejer jeg altid at lægge vægt på følgende:

  • Brugervenlighed: det er super vigtigt, at din KitchenAid juicer er nem at bruge. Personligt synes jeg, at rengøringsdelen er det vigtigste. Min juicer SKAL være nem at rengøre, og delene skal gerne kunne puttes i opvaskemaskinen. Endnu bedre vil det være, hvis presseren er nem at samle igen efter at have rengjort den.
  • Værdi: pris og kvalitet går hånd i hånd, når man snakker om juicers. Billige juicers har en generel tendens til at presse mindre saft, end dyre juicers gør. Det betyder også, at det godt kan betale sig at købe en god juicer fra begyndelsen af. Det vil nemlig koste dig mere i det lange løb med en billig juicer, da du bliver nødt til at købe flere frugter for at få nok juice i dit glas. Husk på at en god juicer ikke koster din højre arm. Du kan få en rigtig god KitchenAid juicer for omkring 1500 kroner. – Og med sådan en vil du helt klart kunne presse rigtig meget juice ud ved brug af meget få frugter.
  • Effektivitet: det er vigtigt, at din juicer er effektiv og formår at få alle frugtens næringsstoffer og enzymer med ud. Det er heldigvis nemt med en KitchenAid juicer. De to produkter jeg anbefaler længere nede sørger nemlig for, at hele frugten udnyttes.
  • Hastigheder: der er forskel på hvilke hastigheder, der passer til de produkter, du presser. Langsomme hastigheder er for eksempel gode til blødere frugter som fx vindruer. Derimod vil en høj hastighed være god til mere faste produkter som fx grøntsager (gulerødder).

Hvorfor en KitchenAid juicer?

Jeg har mange gode grunde til at vælge KitchenAid frem for andre mærker. Så lad mig fortælle dig nogle gode grunde til at vælge dette mærke.

Først og fremmest bliver KitchenAid-produkter altid rost i anmeldelser og test for både holdbarhed og kvalitet.

Derudover er KitchenAids motorer også kendte for at køre meget stabilt ved både lave og høje omdrejninger. KitchenAid tilbyder også meget tilbehør til deres maskiner. Et eksempel er deres KitchenAid SM1JA juicer, som kan bruges med Artisan køkkenmaskinerne.

Til sidst er designet også værd at nævne. Det er trods alt noget af det, KitchenAid er mest kendt for. Mærket formår at skabe en amerikansk stil, og giver dig mulighed for at vælge imellem et hav af forskellige farver.

KitchenAids bedste juicers

Til slut har jeg udvalgt 2 af mærkets bedste saftpressere. Fælles for dem begge er, at kvaliteten er i top og, at begge to er blandt markedets bedste saftpressere.

KitchenAid SM1JA slowjuicer til Artisan

Kitchenaid slowjuicer artisan 1Hvis du allerede har en Artisan køkkenmaskine, så har KitchenAid en rigtig god løsning. Denne KitchenAid juicer er nemlig udviklet til deres Artisan køkkenmaskiner, og kan kun bruges, hvis du har en Artisan køkkenmaskine. Fordelen ved denne juicer er, at du får en billigere juicer i og med, at den ikke har sin egen motor, da den kobles op på din køkkenmaskines motor.

Derudover fungerer den præcis på samme måde som alle andre KitchenAid juicers. Desuden er det en slow juicer, hvilket betyder du får en masse fordele i forhold til de traditionelle saftpressere.
For eksempel er en sjow juicer mere økonomisk, da den drives på lavere omdrejninger og ikke bruger nær så mange watt, som en traditionel saftpresser gør. Derudover udnytter den bedre frugterne, du vil have presset, og den bevarer bedre flere vitaminer og mineraler.

KitchenAid SM1JA har 3 filtre hvilket betyder, at du selv kan vælge, hvor tynd din juice skal være. Derudover har juiceren 2 forskellige hastigheder. Det er godt, da du dermed kan få det optimale ud af de produkter, der skal presses.

Herunder kan du se juiceren i brug:

Hvis du allerede har en Artisan køkkenmaskine, så vil jeg kraftigt anbefale denne juicer. Pt. er det en af markedets bedste produkter, og jeg er sikker på, du ikke fortryder købet. Juiceren har kort fortalt alt, hvad en kræsen forbruger behøver.

Køb juiceren her

KitchenAid 333EER juicer

Kitchenaid fast juicerHvis du er på udkig efter en selvstændig/ekstern KitchenAid juicer, så bør du overveje, den jeg tager fat i nu. Den jeg tager fat i nu kræver nemlig ikke, at du allerede har en Artisan køkkenmaskine. Tvært imod har denne juicer sin egen induktionsmotor med 2 forskellige hastigheder.

I modsætning til den forrige juicer så har denne en 1 liter indbygget saftkande. Derudover har juiceren også 3 filtre, der afgører juicens tykkelse. Desuden findes denne model også i en lækker grå farve. Juiceren har et nedføringsrør og en nedskubber, som gør, at du kan putte hele frugter ned i maskinen. Tro mig – det gør hele processen meget lettere.

Med hensyn til prisen er vi også rykket en tand højere op. I forhold til kvaliteten bør du dog ikke være nervøs, da du får meget mere kvalitet end det, du egentlig betaler for. Hvis du vil se juiceren på video, så har vi en video herunder:

Hvis man ser bort fra Slowjuiceren, som jeg først tog fat i, så mener jeg, at du har markedets bedste saftpresser lige her. Jeg synes ikke, at der er andre produkter, som på samme måde kan måle sig med den her juicer. Så hvis du leder efter en god juicer og er villig til at betale for god kvalitet, så bør du købe den her.

Køb juiceren her

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.