Thule VeloCompact 927

Thule VeloCompact 927 cykelholderen er et af Thules nyeste skud på stammen. I og med at Thule er verdenskendte for deres cykelholdere, er det bestemt et produkt, man bør kigge nærmere på. Det vil jeg også gøre i denne artikel, hvor jeg har tænkt mig at lave en test af Thule VeloCompact 927. Jeg kan allerede nu fortælle dig, at cykelholderen har overrasket mig. Så lad os se om den ikke også kan overraske dig!

Mit navn er forresten Kasper, og jeg driver til daglig mit eget autoværksted og en dertilhørende butik. Jeg har over 10 års erfaring inden for branchen og tillader mig derfor at kalde mig selv for en ekspert.

Køb cykelholderen her

Thule VeloCompact 927 test

Kapacitet

Thule VeloCompact 927Hvis du leder efter en cykelholder, som kan håndtere mange cykler, så bør du høre efter her. Denne cykelholder kan nemlig håndtere hele 4 cykler! Cykelholderen kan som standard håndtere 3 cykler, men i og med at der følger en cykeladapter med, så kan du godt have den fjerde cykel med på farten.

Maks lastekapaciteten er 60 kg hvilket er rigtig meget. 3-4 cykler vejer ikke i nærheden af det, så dér burde der ikke være noget problem. Hjulafstanden (afstanden mellem cyklerne) er 19 cm. Cykelholderen vejer desuden 19 kg hvilket betyder at du, uden de store problemer, let kan tage den af og på bilen. Holderen måler 103 cm i længden og 72 cm i bredden.

Fleksibilitet

Thule VeloCompact 927 2Selvom at cykelholderen selvfølgelig fylder noget, så lægger man altså ikke mærke til det. Thule har sørget for at udstyre deres produkt med funktioner og teknologi, der gør, at man slet ikke bliver irriteret over at have ekstra bagage med på farten.

Cykelholderen kan bruges til alle slags cykler, og det er muligt at justere holderen til, så cyklen bliver spændt ordentligt fast. For eksempel kan hjulholderen udvides. Ligeledes har cykelholderen aftagelige cykelarme hvilket gør det hele meget nemmere, når du er ved at montere cykel nummer 3. Her kan det nemlig godt blive problematisk uden aftagelige cykelarme.

En anden lækker detalje/funktion er fodpedalen, som gør det muligt at vippe cykelholderen ned således, at man kan åbne bagagerummet. Thule har faktisk lavet en video med den nye Thule VeloCompact 927 i “aktion”. I filmen kan du se, hvor let den er at arbejde med. Se videoen herunder:

Sikkerhed

Thule VeloCompact 927 3Cykelholderen opfylder alle de sikkerhedsmæssige krav, som der stilles. Derudover opfylder den også den såkaldte norm “city crash”. City crash er Thules eget test program, som bliver udført på et svensk teknisk institut. Normen er et blåstempel, og det kræver en del at få det.

Hvis man kigger på fastspænding af cykler, så har Thule slået to fluer med et smæk. Det er nemlig både let, men i den grad også en sikker måde man spænder cyklerne fast på. Hjulene sikres ved hjælp af nogle indbyggede straps. Disse straps kan man selv stramme. Cyklens stel fastspændes ved hjælp af de aftagelige cykelarme. Hele processen er vist i videoen ovenfor.

Kvalitet og materialer

Thule VeloCompact 927 4
Fodpedal gør det muligt at åbne bagagerummet

Aluminium er materialet, som cykelholderen primært er lavet af. Størstedelen af Thules produkter er lavet af aluminium, da det først og fremmest er et stærkt materiale. Men det er også meget let. Det gør, at man nemt kan tage cykelholderen af og på uden, at det volder helt vildt store problemer.

Aluminium er selvfølgelig ikke det eneste materiale. De indbyggede straps er for eksempel lavet af plastic.

Både inden og efter lanceringen af Thule VeloCompact 927 har den været igennem kvalitetstjek og har performet virkelig godt. Den har i alle tjek fået topkarakter, og jeg må også sige, at jeg er imponeret over cykelholderen efter at have prøvet den på egen hånd.

Pris

Prisen for Thule VeloCompact 927 ligger i øjeblikket på 3500 kroner hos de billigste forhandlere (bare rolig – jeg henviser til en god og billig forhandler længere nede på siden). Det er ikke den billigste cykelholder, du kan finde – men heller ikke den dyreste. Når du skal op og have plads til 4 cykler, så er det dog en rigtig god pris. – Og hvis man ser på den kvalitet, man får, så er det også en utrolig lav pris.

Thule VeloCompact 927 cykelholder
 • 10/10
  Kapacitet - 10/10
 • 10/10
  Fleksibilitet - 10/10
 • 10/10
  Sikkerhed - 10/10
 • 10/10
  Kvalitet og materialer - 10/10
 • 8.5/10
  Pris - 8.5/10
9.7/10

Resumé

Hvis du leder efter en komplet cykelholder, der i princippet skal kunne det hele. Ja, så er Thule VeloCompact 927 det helt rigtige valg.

Konklusion

Inden jeg gik igang med at kigge nærmere på Thules nye cykelholder, var jeg godt klar over, at den var god. Thule er jo verdenskendte for deres produkter, og det ville undre mig, hvis de skulle skuffe mig. Men jeg må sige, at jeg er imponeret over denne cykelholder.

Den har det hele. Der er ikke noget negativt at sige om produktet. Jeg kan meget varmt anbefale cykelholderen, og jeg er sikker på, at du ikke vil fortryde købet.

Køb cykelholderen her

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.