Thule Euroway G2 923

Hvis du er på udkig efter en ny cykelholder til bilen, så bør du kraftigt overveje Thule Euroway G2 923 cykelholderen. Udover at cykelholderen har vundet adskillige tests, så er cykelholderen også en af markedets bedst sælgende produkter inden for kategorien. – Og det er der selvfølgelig nogle gode grunde til.

I denne test vil jeg tage fat i cykelholderen fra Thule, og jeg vil give den karakterer inden for hvert område. Mit navn er forresten Kasper, og jeg driver til daglig mit eget autoværksted og en dertilhørende butik. Jeg har over 10 års erfaring inden for branchen og tillader mig derfor at kalde mig selv for en ekspert.

Køb cykelholderen her

Thule Euroway G2 923Thule Euroway G2 923 test

Kapacitet

Denne cykelholder kan have op til tre cykler med på farten. Max lastekapaciteten er på 51 kg. 51 kg er rigtig meget, og 3 cykler bør på ingen måde veje mere end 51 kg. Så allerede her er du godt sikret.

Selve cykelholderen vejer kun 16 kg. Denne vægt gør, at du let kan arbejde med holderen og tage den af og på, som du vil – og uden at det bliver besværligt. Hjulafstanden er på 19 cm, og målene for cykelholderen lyder på 102 x 73 cm.

Thule Euroway G2 923 2Fleksibilitet

I og med at Thule Euroway G2 923 ikke fylder ret meget, gør det den også fleksibel. Du kan både bruge den til små biler og selvfølgelig også større biler.

Det er også værd at nævne, at cykelholderen passer til alle cykler og hjulstørrelser. Hjulholderen kan udvides således, at man også kan få plads til cykler med stor akselafstand. Stelholderen er også aftagelige og kan let flyttes rundt med.

Som en ekstra finesse er det muligt at vippe cykelholderen, som du også kan se på billedet ovenfor. På den måde kan du stadig bruge bagagerummet, hvis du skulle få brug for det.

Thule Euroway G2 923 4Sikkerhed

Cykelholderen lever op til alle de sikkerhedsmæssige krav, som der stilles. Derudover er det også værd at kigge lidt nærmere på, hvordan man spænder cyklerne fast.

Thule har nemlig gjort det utrolig let og sikkert. Hjulene sikres ved hjælp af indbyggede straps, som du kan se på billedet til højre. Cyklens stel sikres ved hjælp af stelholderen med en skrue, der let kan spændes til.

Alt i alt er sikkerheden i top, og du skal på ingen måde være bange for, at cyklerne falder af undervejs.

Thule Euroway G2 923 3
Cykelholderen kan let tages af bilen

Kvalitet og materialer

Grunden til at cykelholderens vægt er så lav, er simpelthen fordi, at den er lavet af aluminium. Aluminium er meget stærkt men vejer ikke ret meget. Det gør det også til et ideelt materiale for en cykelholder.

Noget er selvfølgelig også udviklet i andre materialer som f.eks. plastic. Straps og lignende er for eksempel af plastic.

Cykelholderen har været igennem flere kvalitetstjek, hvor den har haft nogle fantastiske resultater. Med andre ord er kvaliteten i top.

Pris

Pt. kan du få cykelholderen for 2895 kroner hvilket er en rigtig god pris. Det er ikke markedets billigste cykelholder men heller ikke markedets dyreste. I forhold til den kvalitet du får, så er prisen virkelig lav.

Thule Euroway G2 923 Cykelholder
 • 9/10
  Kapacitet - 9/10
 • 10/10
  Fleksibilitet - 10/10
 • 10/10
  Sikkerhed - 10/10
 • 10/10
  Kvalitet og materialer - 10/10
 • 8/10
  Pris - 8/10
9.4/10

Resumé

Hvis du leder efter en komplet cykelholder, så er Thule Euroway G2 923 et virkelig godt valg. Cykelholderen topper på alle vurderingskriterier og er den bedste cykelholder vi har anmeldt her på siden.

Konklusion

Jeg har set og brugt rigtig mange forskellige cykelholder gennem tiden. – Men denne cykelholder er i mine øjne markedets bedste i øjeblikket.

På alle parametre synes jeg, at produktet er virkelig godt. Jeg kan kort sagt varmt anbefale cykelholderen.

Køb cykelholderen her

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.